İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - TEV Ezel Gülen Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulumuzda Bilgi Yarışması Gerçekleştirdik.

Okulumuzda Bilgi Yarışması Gerçekleştirdik Haberimiz İle İlgili Ayrıntılara Ulaşmak İçin Tıklayınız...

BİLGİ YARIŞMASI

Türk Millî Eğitimi’nin genel amaçları doğrultusunda; bu yarışmayla okulumuza devam eden 10.ve 11. sınıf öğrencilerimizin akademik güdülenmelerine katkı sağlamak, öğrencilerimizin okula olan ilgilerini artırmak, okulunu ve kendilerini temsil edebilme güçleri kazanmalarını sağlamak amacı ile okulumuz 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimiz ile kendi sınıf düzeyleri arasında sağlık hizmetleri alan dersleri ile ilgili olarak bilgi yarışması düzenlenmiştir. Yapılan bilgi yarışmasında  10. Sınıflardan  10/A sınıfı öğrencilerimizden    TUĞBA AKBAŞ  ,MELEK ZEYNEP YILMAZ,    NURSENA KANDEMİR   ,  11.Sınıflardan  11/B sınıfı öğrencilerimizden  ELİF NAS KABAKÇI,   MUHMMED EMİN BULUT ,NURCAN ÖZKAN isimli öğrencilerimiz birinci olmuşlardır. Yarışmaya katılım gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Yarışma sürecinin hazırlanmasında destek ve emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.

Bilgi YarışmasıBilgi YarışmasıBilgi YarışmasıBilgi YarışmasıBilgi YarışmasıBilgi YarışmasıBilgi YarışmasıBilgi YarışmasıBilgi YarışmasıBilgi YarışmasıBilgi YarışmasıBilgi YarışmasıBilgi Yarışması

Yayın: 10.05.2023 - Güncelleme: 23.02.2024 08:53 - Görüntülenme: 293