İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - TEV Ezel Gülen Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

'Güvenli okul, Güvenli Gelecek’ projesi

'Güvenli okul, Güvenli Gelecek’ Projesi Haberimiz İle İlgili Ayrıntılara Ulaşmak İçin Tıklayınız....

Sevgili Ziyaretçiler,

E-Twinning kapsamında, okulumuzda yürütülen ‘Güvenli okul, Güvenli Gelecek’ projesinin çalışmaları devam etmektedir. Projenin amacı, ‘iş sağlığı ve güvenliği’ konusunda, okullarımızdaki öğrencilerde farkındalık yaratmaktır. Öğrencilerimiz proje kapsamında web2 araçlarını kullanarak logo, afiş, poster ve slogan çalışmaları yapmışlardır. Okulumuz öğrencileri tarafından tasarlanan logo, yapılan oylama sonucu ‘proje logosu’ olarak seçilmiştir. Aynı zamanda ortaklarımızla birlikte ‘iş sağlığı ve güvenliği ve ‘güvenli okul güvenli gelecek’ isimli akrostiş şiir çalışmaları yapılmıştır.28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği gününde proje kapsamındaki tüm ortak okulların öğrencileri okullarında ‘iş sağlığı ve güvenliği’ alanında stant çalışmaları yaparak ortak çalışmalarını tamamlamışlardır. Projede emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Güvenli okul, Güvenli Gelecek projesiGüvenli okul, Güvenli Gelecek projesiGüvenli okul, Güvenli Gelecek projesiGüvenli okul, Güvenli Gelecek projesi

Yayın: 09.05.2023 - Güncelleme: 23.02.2024 08:54 - Görüntülenme: 200